Ligazemst.be

Geschiedenis

Zaalvoetballiga Groot Zemst is een regionale en onafhankelijke zaalvoetbalorganisatie.

Deze competitie is oorspronkelijk begonnen ( 1981 ) als een vriendschappelijk onderonsje van een aantal ploegen uit de omgeving van Hofstade. Nu 37 jaar later is het de grootste Liga in de omstreken met 70 ploegen verdeeld in 5 reeksen en +/- 1100 leden in het seizoen 2018 - 2019.

De competitie is ingedeeld in meerdere reeksen, dit zal afhangen van het aantal ploegen die ingeschreven zijn, respectievelijk met de intentie om minimaal dit niveau aan te houden of nog verder uit te breiden.

Naast de competitie wordt er eveneens voor een beker gezaalvoetbald, waarbij de finale eveneens het afsluiten is van het seizoen.

Sinds het seizoen 1993 – 1994 is de Liga Groot Zemst aangesloten bij VZVB. Deze aansluiting had slechts één doel, namelijk de competitie te voorzien van voldoende gekwalificeerde scheidsrechters. Daarnaast zal de VZVB ook de beroepscommissie en tuchtcommissie ter beschikking stellen van onze Liga.Hoe aansluiten ?

Laat ons veronderstellen dat ik als verantwoordelijke van XXX, ons wil laten aansluiten bij de Liga Groot Zemst. Dan hoef je enkel een mail te sturen naar info@ligazemst.be

Dan krijg je alle informatie voor het van start gaan in onze Liga voor het komende seizoen, dit moet wel gebeuren voor 30/06/xx. Het inschrijvingsgeld en de licenties, dat van seizoen tot seizoen kan veranderen, moet ook in orde gebracht worden voor 30/06/xx.

Betaling inschrijving = 225,00€ per ploeg.

Licenties 16,00€ per actieve leden en 14,00€ voor niet-actieve leden.

Bestuur


Voorzitter


Gerechtigd Correspondent


Bestuurslid & Webmaster